Любо Пенев смени Акрапович начело на ЦСКА

Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА, изненадващо съобщиха „червените“ в официалния си сайт. Легендата на тима заменя Бруно Акрапович, а причината е „неудовлетворителното представяне на отбора в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти“.

Ето какво написаха „армейците“:

„Армейци,

Любослав Пенев е новият старши-треньор на клуба. Легендата на червените заменя на поста досегашния наставник Бруно Акрапович. Рокадата е продиктувана от неудовлетворителното представяне на тима в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти.

От началото на пролетния полусезон ЦСКА лъкатуши в изявите си, а на самия терен обликът, качеството на игра и резултатите на отбора не са убедителни.

За новото си завръщане на “Армията” Любослав Пенев е бил убеден от главния мениджър на клуба Стойчо Стоилов. Тъй като в момента собствениците на клуба продължават да осигуряват коректно бюджета, но са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, именно Стоилов е инициирал промяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и правилен треньор да бъде начело на армейците. В името и за благото на ЦСКА той е получил „картбланш“ да действа.При създалата се ситуация от „Царско село“ са уважили желанието на своя досегашен наставник.

Още от утре Любослав Пенев започва работа с тима в подготовката му за първия сблъсък от полуфиналите за купата на страната срещу Лудогорец на 7-ми март“.

(Visited 3 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!