Майката и брата на Виктор му помагат да избере дамата на своето сърце

Александра напусна предаването по собствено желание в четвъртък вечер

Разтърсващ и изключително емоционален бе снощният предпоследен епизод на романтичното шоу „Ергенът„. Една от претендентките – Александра, реши да не приеме розата на Виктор и да напусне по собствено желание имението на любовта.

image0 (9K)

„Допуснах толкова много грешки и точно поради тази причина не исках да допускам последната, от която няма да има връщане назад. От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото, когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете. И съм толкова сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук приключи„, обяснява мотивите си Алекс. Решението ѝ остави Виктор безмълвен, а Дениз и Виктория – изумени, разказват от bTV.

Александра напуска предаването по собствено желание

Александра напуска предаването по собствено желание Снимка: bTV

Тази вечер (20 май) от 21:00 ч. предстои големият финал на първия сезон на „Ергенът„, в който Виктор ще трябва да избере дамата на своето сърце – Дениз или Виктория.

Остават часове до края на приключението, което започнах преди три месеца. Имам силни чувства и към Дениз, и към Виктория, но ще трябва да се сбогувам с една от тях. Трудно ми е и не знам накъде ме дърпа сърцето„, споделя Виктор на прага на най-съдбоносното си решение.

За да му помогнат да направи най-добрия избор, първият „ерген“ на България е поканил в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел. Майката на Виктор ще има възможност да поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си, а дали ще му сподели коя ѝ е направила по-специално впечатление, предстои да разберем тази вечер. Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които може би ще му помогнат при взимането на решение. Каква ще бъде причината и двете да получат специална покана от Виктор да прекарат последната си вечер в имението му – отговорът тази вечер.

Дениз и майката на Виктор

Дениз и майката на Виктор Снимка: bTV

Това мога да кажа с ръка на сърцето, че е най-романтичното пътешествие в живота ми. Само това, че се вълнувам толкова много, означава, че е изключително важен момент за мен. Обливат ме всякакви емоции, краката ми треперят, сърцето ми бие лудо – все едно ще изскочи, и… май съм влюбена„, не крие вълнението си Дениз на прага на най-важната си среща с Виктор.

Минути преди церемонията изпитвам изключително щастие, че бях тук и почувствах всички тези емоции. Изпитвам също така и надежда, че тази вечер с Виктор ще сме заедно, а няма да ни се наложи да бъдем разделени… надявам се той наистина да избере най-доброто за себе си. И смятам, че това добро съм аз!„, споделя Виктория малко преди да разбере решението на Виктор.

Виктория

Виктория Снимка: bTV

Коя ще е дамата, с която Виктор ще иска да продължи взаимоотношенията си и в реалността, и дали тя ще получи дългоочакваното предложение за брак и скъпоценния пръстен, инкрустиран с диаманти – отговорът тази вечер от 21:00 ч. в последния епизод от първия сезон на „Ергенът„.

https://www.dunavmost.com/====… Натисни СПОДЕЛИ, моля!

(Visited 609 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!