Майката на Сузаните избухна: Проклеха дъщеря ми да умре!

Шенай Мурад – майката на скандално известната певица Сузанита, разкрива, че в началото на бързата слава доста са страдали от негативните коментари по адрес на дъщеря й, но вече гледат на нещата от забавната страна, пише „Tелеграф“.

[ad id=“225664″]

„Всички започнаха да дъвчат едно и също – тя е на 14, тя е на 14. Повечето коментари са негативни. Хората се развиват. Винаги съм казвала, че е глупаво да натякват възрастта. В началото се дразнехме, вече се забавляване, дори на негативните коментари. Някой пише, другите повтарят.
„Сузи вече не следи нападките в социалната мрежа“, споделя майката на звездата. Тя разказва, че снимките, на които Сузанита шофира и от два дни се въртят, в интернет са фотошоп. Става въпрос за кадри, на които Сузанита е седнала на шофьорското място, но не шофира. „Тя не е к*рва, наркоманка и каквато там я изкараха. Тя е много добро дете! Най-много ми дотежа, когато прочетох думи на нейни близки. Тя имаше само три приятелки. Третата издаде другите две.

image0 (9K)

[ad id=“225664″]
Прочетох хронологията, която гласеше: „Сузанита има участие довечера в тази дискотека“. А в отговор: „Като да катастрофира и да не стигне жива там“. Познавам тези момичета, те са били на нашата маса, спали са у дома. Това е отвратително, настръхнах като го видях. Прочетох, че искат детето ми да умре. Това е като бумеранг. Правиш хубаво и ти се връща, така е и с лошото“, казва Шенай Мурад.

http://BNews.bg

(Visited 8 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!