Май дъждът ще излезе виновен за кървавия инцидент в Петрич

Не съм съгласен, че е имало дрифт при тежкия инцидент в Петрич. Това заяви главен инспектор Росен Рапчев от отдел „Пътна полиция“ по време на брифинг на КАТ.

[ad id=“225664″]

По думите му причина за инцидента е несъобразена скорост спрямо пътните условия, което е абсолютно сигурно. Според униформените, информацията до момента сочи, че младият водач шофирал колата на мокър асфалт. По време на управлението момчето губи контрол над автомобила и блъска младежите.

„Имаме досъдебно производство и експертизата ще покаже. Ще се каже допълнително“, обясни  главен инспектор Росен Рапчев.

Стана ясно кой е шофьорът, откъснал крака на тийнейджър и ранил още двама при кървавия инцидент в Петрич

Припомняме, че трима младежи пострадаха при пътен инцидент в Петрич. По първоначални данни на ул.“Цар Борис III“ лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 18-годишен, губи контрол над колата, качва се на тротоара и блъска стоящите там трима младежи. Двама от тях – 17-годишно момче и 15–годишно момиче, са настанени в болнично заведение с опасност за живота.

С техническо средство водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни.


image0 (9K)