Марта Вачкова купонясва на аванта с мадам Мулти в Гърция

Марта Вачкова е решила да му отпусне края след натоварените снимки по сериала „Откраднат живот“. От нейни снимки във Фейсбук става ясно, че щерката на големия Григор Вачков се е навила да замине на почивка в Турция с добрата си приятелка Дарина Павлова. От фотосите на актрисата разбираме, че компанията се забавлява от сърце в много изискана яхна в открито море.

Марта споделя, че с бизнесдамата са отседнали в Руби хотел, който е най-скъпият в Истанбул. Марта едва ли би могла сама да си позволи подобна почивка, като се има предвид колко получават актьорите в България, коментират близки до нея. Според достоверни източници на БЛИЦ Марта е на аванта в Турция. Нейната богата приятелка Дарина Павлова я повикала за компания и щедро плащала разноските по луксозната ваканция. Цялата компания била от заможни дами и никой не позволявал на Вачкова да се бръкне и за вечеря и коктейли. Навсякъде минавала гратис.

Това не бил първия благороден жест на Дарина към щерката на Григор Вачков. И друг път е показвала своята щедрост и е помагала на Марта в трудни времена.


image0 (9K)