Мая Манолова и Татяна Дончева отлюспиха Хаджигенов

Мая Манолова и Татяна Дончева се разграничиха от съпредседателя на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ Николай Хаджигенов.

Манолова обясни: „Г-н Хаджигенов беше съпредставляващ коалицията „Изправи се! Мутри вън! заедно с мен до провеждането на парламентарните избори. Предстои да се сформира парламентарната ни група, която ще избере свое ръководство и свои говорители, които ще изразяват мнението на парламентарната група. Всъщност, не е задължително г-н Хаджигенов да е част от тази парламентарна група…“

Мая Манолова и Татяна Дончева дадоха извънреден брифинг, но само двете, без в него да участва и другият водач на Отровното трио проф. Минеков.

image0 (9K)image0 (9K)

Повод за брифинга на двете дами стана участие на адвоката в сутрешния блок на БНТ, където той обяви готовност да се жертва за министър в кабинет на малцинството с мандата на „Има такъв народ“, който да бъде подкрепен с гласовете от БСП. Хаджигенов отговори положително и на въпрос от водещата дали коалицията, в която участва, би приела гласове и от ДПС и ГЕРБ.

(Visited 16 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!