За месец спират движението на кръстовището на ул. „Никола Икономов“ в кв. „Три чучура север“

Със заповед на кмета на Стара Загора Живко Тодоров се въвежда временна организация на движението в част от квартал „Три чучура-Север“, съобщиха от пресцентъра на община Стара Загора. Целта е да бъде осигурено безопасно извършване на ремонта на част от канализационната мрежа в квартала.

Ремонтните дейности ще се извършват за времето от 1 до 28 февруари 2017 г. в участъка на кръстовището на ул. „Никола Икономов“ до блок № 80 и пресечката на улицата на автокъща „Зико“ до „Триъгълника“ включително.

За този период ще бъде спряно движението на обществен транспорт и на МПС-та извършващи транспорт за собствена сметка. Като за движещите по горепосочения участък се движат по обходен маршрут по автобусна линия № 51.

Ремонтни работи ще се извършват и на 1 и 2 февруари и по улица „Капитан Петко Войвода – Север“, в участъка от входа на магазин „Билла“ до кръстовището с улица „Генерал Делчев“, за движещите се в посока изток, обходен маршрут по ул. „Генерал Делчев“ и ул. „Генерал Столетов“, за движещите се в посока запад по бул. „Цар Симеон Велики“.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)