Месечна нумерологична прогноза за април

Месечна нумерологична прогноза за април
Месечна нумерологична прогноза за април

Снимка: Istock

Месец април ще е динамичен и наситен с положителни и отрицателни емоции. Предизвикателствата ще ни напомнят, че можем да се справим, ако не бързаме. Поглеждаме към нумерологията, за да разберем какво показват числата. Повече вижте в нумерологичната ни прогноза.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец

През април ще имате добри възможности да покажете своите лидерски умения. Очаквайте прилив на енергия и мотивация, които ще ви помагат по пътя към успеха.

Април е отлично време за вас да предприемете действия и да преследвате целите си с увереност. Вселената се подрежда във ваша полза и възможностите за личен растеж и напредък в кариерата ще бъдат пред вас. Що се отнася до любовните въпроси, април ще бъде време за размисъл.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец

Новият период е подходящ за задълбочаване на връзките ви с другите. Независимо дали е в личния или професионалния ви живот, Вселената ще доведе хора в живота ви, които ще ви подкрепят и извисяват. С навлизането в месец април можете да очаквате промяна в енергията, която ще внесе хармония и баланс в живота ви. По отношение на кариерата и финансите месецът може да донесе някои неочаквани възможности.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)