Меси призна: Левандовски, заслужаваш „Златната топка“! 

 

 Големият победител и вече седемкратен носител на Златната топка Лионел Меси заяви, че е много доволен, че печели отличието в една специална за него година, в която спечели първи трофей с Аржентина, като призна, че не знае кога ще прекрати кариерата си, научи ЗАРАТА.

„Много съм щастлив да съм тук, радвам се, че отново се борих за този трофей. Преди две години казах, че това са последните ми години. Не знам колко още ми остава, но се надявам да е много, защото аз се наслаждавам на футбола. Благодаря на всички мои съотборници и треньори“, каза големият победител.

„Искам да благодаря специално на всички мои съотборници в националния отбор в Аржентина, защото за мен спечелването на Копа Америка беше много специално. Тази година изпълних най-голямата си мечта. Още по-специално беше, че децата ми и жена ми присъстваха на финала срещу Бразилия“, добави Лео

„Казах на Роберт, че за мен е прекрасно да достигна до финала с него. Целият свят е наясно, че миналата година той трябваше да спечели наградата. Не мога да говоря за пандемията, но той заслужаваше да има този трофей“, завърши Меси.

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!