Милата Зейнеп пак не може пълноценно да изживее щастието си заради егоистичната си сестра

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ отмъщението на Хира, отхвърлена от Алихан, набира скорост, видя ЗАРАТА.

Милата Зейнеп! Отново не може пълноценно да изживее щастието си заради егоистичната си сестра. Видяхме, че с Алихан се събраха и тя прие годежния му пръстен, но оставя ли я Йълдъз да бъде безгрижна? – разбира се не. Видите ли, тя се развежда с Халит и трябва да почерни живота на всички.

Две бомби гръмват в „Опасно изкушение“. От едната излиза пръстен, от другата – измама

Ендер прави посещение на добра воля в красивата къща на Кемал и не пропуска възможността да го почетка за дома и обзавеждането. Тя неслучайно е там, иска да знае какъв ще бъде следващият ход на младия бизнесмен. И Зейнеп желае да проведе един разговор с него, като също го посещава, но не се засичат двете с Ендер. Старата приятелка от Бурса е бясна и му казва, че тотално я е изгубил с действията си.

image0 (9K)

Ендер очаква Халит да дойде при нея и отпраща Джанер да вечеря навън. Преди това обаче тя добре е обработила бившия си мъж, заявявайки, че ще работи с конкурента му Ердем, който пък щял „служебно“ да ѝ даде да ползва по-голяма къща. Халит естествено не е съгласен с това и ѝ дава карт бланш да си търси нов и по-хубав дом. Точно това е и нейната цел.

Хира не оставя магарето си в калта. Нейното отмъщение, въпреки крайната ярост която я е обзела, е доста добре премислено от самата нея. Тя иска обяснение от Алихан, а той поема цялата вина върху себе си, като обобщава, че между тях не се е получило и е крайно време тя да приеме този факт. Стига се дотам, че я изгонва от дома си. После Хира манипулира Зерин, за да я настрои не срещу брат ѝ, а срещу съперницата си Зейнеп. Малко по-късно сестрата му звъни, за да заяви за пореден път, че не одобрява връзката му с това момиче, а той ѝ отвръща, че ако не е до него, ще го загуби.

Следва масирана атака от страна на Хира, която буквално напада фирмата на Алихан. Тя фучи и трещи из коридорите, а когато идва до работното място на Зейнеп и не я намира там, се разкрещява. Алихан изкарва на преден план нестабилното ѝ психическо поведение и на тази база я уволнява като пилот на холдинга, защото не може да повери живота на толкова хора в ръцете на нестабилен емоционално човек.

Айсел се престрашава и уведомява Йълдъз, че ги е видяла с Кемал и е подслушала разговора им пред къщата. Бившата прислужница заплашва настоящата, че няма да оживее, ако не си мълчи.

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!