Милата, милата Зейнеп! Алихан и Ендер вече са семейство…

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Зейнеп получава поредния жесток удар от Алихан. А трябваше в този ден да е толкова щастлива…

Както ЗАРАТА писа, Йълдъз много умело пусна мухата на Халит, че е твърде вероятно експертите от застрахователната компания да са в схема заедно с крадци и умишлено да са обявили украшенията им за фалшиви. Стиснатият чичо Скруч веднага вика нови оценители, които естествено постановяват, че бижутата в сейфа са истински. Няма и как да не са, та нали Йълдъз лично сложи вътре оригиналите, откупени от Кемал. Следващата важна крачка за г-жа Аргун е връщането на прислужницата Айсел, на която младата господарка държи да затвори устата завинаги, а и да е в къщата под неин контрол. Успява да накара белокосия да се съгласи.

„Опасно изкушение“: Кемал иска от Йълдъз нещо много специално в отплата

Алихан е като тъмен облак. Той цяла сутрин издирва Зейнеп, а тя не му вдига телефона, защото е заета с организирането на тържеството, на което е решила да му даде официално съгласието си да се омъжи за него. Видно е, че и двамата са зациклили в нещо изключително важно, но е ясно, че Алихан е на съвсем друга вълна и над миньончето е надвиснало поредното огромно разочарование. Всички близки вече са в заведението и очакват бъдещия младоженец. Тук са Халит и Йълдъз, дошла е дори Зерин да подкрепи брат си, въпреки, че първоначално беше отказала на поканата на Зейнеп. Когато Алихан пристига, останалите са скрити зад завеса. Щом момичето му съобщава за положителното си решение, той не може да ѝ каже какво вече е направил с Ендер.

Ето я и нея в целия ѝ зловещ блясък! Г-жа Ташдемир! Ендер! Тя идва на празника, организиран не за нея. Идва като булка, за да попари всички мечти и надежди на едно момиче, отдало сърцето си безрезервно на мъж, който толкова пъти вече я наранява. Идва да размирише поредната сътворена от нея мръсотия. Но не само тя е виновната, нали?

Трябва ли да се коментира състоянието на Зейнеп, чула „новината“, че Алихан е подписал брак с Ендер?

Зерин получава сърдечен пристъп, а Халит е убеден, че целта на мероприятието е той да бъде детрониран от холдинга. Всички тръгват към болницата, където вкарват Зерин в интензивното.

След като Ерим научава за новото омъжване на майка си, той я намразва.

Алихан иска да разкаже на Зейнеп, но тя си тръгва с Йълдъз. По-късно той все пак я намира, но тя е категорична, че те двамата никога повече няма да бъдат заедно.

(Visited 56 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!