Михаела Филева завъртя нова любов със старо гадже

Любовта между Михаела Филева и Павел Николов – Pavell вървеше на приливи и отливи през последната им година заедно. Станаха любима светска двойка и докато всички очакваха предложение за брак, те взеха, че се разделиха.

Клюките гласяха, че зад раздялата им се крие изневяра от страна на Pavell, която Михаела не успяла да преглътне. Двамата се разделиха, което натъжи почитателите им. И дълго време не си говореха, а сега разбрахме, че отново са заедно.

Е, не в онзи смисъл, на който на всички ни се иска. Известният музикант продължава да работи с бившата си половинка. Двамата заедно са написали музиката и текста на последната й песен „Изгубени в рая“. Странни са техните отношения след края на връзката им, още повече, че и двамата имат нови половинки до себе си. Не е ясно как новите им партньори гледат на тази тяхна дружба и дали съвместната им работа няма да навреди на любовния им статус.

На Михаела и Pavell им се налагаше да работят заедно и по време на последния сезон на „Гласът на България“, където Филева бе част от журито, а той водещ. Именно там стопили леда и започнали да си говорят като приятели. Техни фенове обаче се надяват, че отново ще пламне искрицата на любовта и ще се съберат.

show.blitz


image0 (9K)