НАЙ-НОВИ:

МИШКИТЕ вече бягат!

Днес ми се обади „експерт“ на ГЕРБ, работещ, като „консултант“ за реализация на десетки европейски проекти на различни фирми. На български език това е най-гнусния паразит. Този и подобни рекетират бизнеса при кандидатстване по европрограмите и им прокарват проектите срещу комисионни, достигащи и до над 50% от проекта. Тези пари се носят на Буда в куфарчета, за да пълни чекмеджетата и банковите сметки на офшорките, а с част от парите се смазва веригата.

Звъни ми този и почва от далеч – „Г-н Георгиев, виждали сме с вас преди години, искам да ви поздравя за вашата дейност. Аз от години се боря с корупцията по министерствата при европроектите, не знаете на какво бях подложен, но нищо не можех да направя. Искам да помогна на БОЕЦ, има едно много интересна програма за обучение, напълно безплатно ще ви изготвя проекта…

– Виж сега, прекъсвам го аз, знам кой си. Ти не си се борил с корупцията, ти си тор за корупция. Сега господаря ти Буда губи властта и ти и останалите мишлета се опитвате да спасите кожата. Имаш един шанс – пълни самопризнания за всички схеми и колко пари си занесъл на Борисов, плюс записи, документи и тн. и ти обещавам добър адвокат осигурен от БОЕЦ и справедлива присъда.

„Експерта“ помълча и отговори с тих глас – „Благодаря, пак ще се обадя“.

Та, корабът потъва. Мишките бягат. Плъховете се крият. Милост и прошка няма да има за никого

Възмездие и справедливост!

Битката продължава, бой до дупка!

Следващият да не ми звъни проучвателно, а направо да носи записите и документите.

Георги Георгиев – ГД БОЕЦ

източник www.dunavmost.com ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon