Младият Слави Трифонов бил първият гост на Венета Райкова в „Евроком“

Венета Райкова водела първото си светско предаване в коридор. В началото на 1999 г. блондинката, която днес пише книги, стартира рубриката си „Екслузивно”. Първият й гост е Слави Трифонов.

„Това, което виждате, дори не е тв студио, а коридорчето в офиса на „Евроком”. Тази история ви я разказвам, защото искам да ви вдъхновя да следвате мечтите си”, сподели Венета в Инстаграм, където качи кратък откъс от интервюто си със Слави Трифонов. Тя припомни, че е правила интервюта с най-интересните гости – Лили Иванова, президента, най-обичаните спортисти и артисти.

„Когато човек има хъс и ентусиазъм и е добър в работата си, зрителите го намират и в най-малката телевизия и му остават верни, когато отиде в голямата телевизия с лъскаво студио”, обобщи Венета.

Допреди „Ексклузивно”, от 1992 г. тя работила в БНТ, в социалното предаване „Частен случай”. Имала обаче за цел да води светско предаване.

„Затова човек понякога трябва да направи крачка назад, от единствената тогава голяма телевизия да отиде в малката, за да реализира целта си! И когато се доказах пред зрителите с „Ексклузивно”, дойде „Горещо”! Учете, самоусъвършенствайте се, бъдете честни пред себе си и другите и успехът задължително идва!”, сподели Венета.

 

(Visited 190 times, 1 visits today)

image0 (9K)