Много важно разкритие за Сарп тази вечер във „Вътрешен човек“

Тази вечер в епизода на турския крими сериал „Вътрешен човек“ изпитанията пред Сарп са нескончаеми, но новият полицейски началник прави важно разкритие.

Джелял е под пара. Йешим се страхува за живота на сина си и иска от Касапина да им разреши да се скрият на сигурно място, той обаче отказва. Стига дотам в яда си, че гони жена си от дома им, но не ѝ дава да вземе с нея Мустафа.

Ново 20! На крачка от Финала на “Вътрешен човек” режат от сериите

Давуд вече е наясно къде се крие семейството на Сарп и тръгва да отмъщава. Стига до къщата, влиза вътре въоръжен, поваля Баръш на земята и насочва пистолет срещу Ейлем и Фюсюн. В този невралгичен момент се появява кой мислите? – Суперменът Сарп, когото куршуми не го ловят и е навсякъде във важния миг. Той разбира се неутрализира Давуд и само Фюсюн успява да го спре, за да не довърши отявления си враг. Е, на дялания камък, не му трябва много, за да се търкулне в правилната посока. Давуд се измъква невредим.

Безпокойството в дома на Касапина се изостря, след като Йешим и Мустафа се опитват заедно да избягат. Охраната обаче е бдителна и ги връща обратно в къщата, като уведомява за случилото се „бащицата“.

Облаците над главата на Сарп изтъняват, тъй като има разкритие по неговия случай. Началникът на отдела получава потвърждение, че Сарп е полицай под прикритие и започва разследване кой и защо е укрил от всички тази информация.

Вижте кога ще бъде големият финал на сериала “Вътрешен човек”

В епизода довечера някой прави пълни самопризнания. Какво ще се случи с него, гледайте от 21,30 по бТВ.


image0 (9K)