Мода 2023 – чантите с косъм отново са актуални

Космати дамски чанти е една от тенденциите за зимата, които тепърва ще се засилват. Позната още от изминалата 2022 г., нейното завръщане се забави заради по-топлото време за сезона. Макар палтата с по-пухкави текстури, приличащи на козината на животни, да стоят повече в гардероба, много дами вече са си набелязали някои симпатични аксесоари в този стил, които да покажат скоро.

От миниатюрни до XL като размер, дамските чанти за 2023 г. ще бъдат в разнообразие от текстури, принтове и размери. Според стилиста Ребека Рой, жените обичат да си купуват дамски чанти, не само защото изглеждат добре, но и защото ги карат да се чувстват по-добре.

„В исторически план първата дамска чанта или малък клъч съдържа само билет за опера! Днес дамската чанта е нещо повече от такава. Тя представлява нашия статус и показва нашия стил. С нея можете да вземете живота си със себе си, където и да отидете. Това е чиста свобода“, обяснява тя.

Космати дамски чанти – какви, как, кога…

Продължавайки една от големите тенденции в ръчните чанти за 2022 г. – пухкави текстури, много брандове пуснаха модели, които са изключително приятни на допир. Но те не са просто за галене, а аксесоар, с който ще разчупите вашия зимен стил.

Супер меката и пухкава чанта е чудесна за вечерта, особено когато се носи с малка черна рокля. Тя е един особено подчертаващ аксесоар, който трябва да притежавате наред с любимите кожени модели.

Паласки – сред актуалните чанти за зимата

Дамски чанти – 6 модела за зимата

Дамски чанти – Кейт Мидълтън с мини вариант

Що се отнася до цветовете на косматите дамски чанти за зима 2023, трябва да отбележим, че те не са в скучни тонове. Те са по-ярки, пасващи на други сходни облекла. Според модните експерти, маслиненозеленото, тъмнооранжевото и слънчевожълтото са ключови за този модел.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)