Моделки цакат актриси: Яна Маринова разчита на майката природа, Диляна Попова учи от Блатечки, самодейки бият инжекции в „Откраднат живот”

Бивши и настоящи миски и манекенки изядоха хляба на професионалните актьори. За това все по-често се оплакват в театралните и кино среди, пише „Телеграф”.

Доста завистливи погледи напоследък привлича Яна Маринова, която в момента усилено рекламира филма, в който участва „Диви и Щастливи”. Маринова няма академично актьорско образование. Завършила е 132-ро спортно училище с профил художествена гимнастика и лека атлетика. Има едно висше икономическо образование, носителка е на титлата Мисис България 2004 г. Участвала е в сериалите „Стъклен дом”, „Фамилията” и „Връзки”. Снимала е във филмите „11 А”, „Привличане” и „Живи легенди”.

Луиза Григорова често е сочена за самодейна актриса, но малцина знаят, че след изявите си на модния подиум тя завърши НАТФИЗ. Попътен вятър кариерата й определено получи след брака й с режисьора Мартин Макариев.

Звездата на манекенката Диляна Попова изгря в сериала „Стъклен дом”. Именно там тя завъртя любов с Асен Блатечки. Изглежда на него дължи ошлайфаното си сценично поведение. В момента тя слага много професионални актьори в малки си джоб, въпреки че е завършила техникум по облекло.

Мнозина млади актьори се питат защо да посещават лекциите в НАТФИЗ, като гледат кариерата на Катерина Евро. Трамплин за нея става филмът „Оркестър без име”. Преди това едва 16-годишна тя се снима като модел в списанията „Лъч” и „Лада”, където е забелязана. В момента освен като жури в „България търси талант” Евро се вихри в постановката на „Горката Франция” разчитайки на солиден опит и гол талант. За разлика от сина си Сашо Кадиев, любимката на няколко поколения българи обаче не е помирисвала театралната академия ВИТИЗ.

Фотомоделът Ирена Милянкова направи шеметна кариера благодарение на героинята си Съни от криминалния хит „Под прикритие”. Сега тя впечатлява зрителите по цял свят, където продукцията бе продадена. Може би кариерата й щеше да се развие още, ако не беше се посветила на семейството си, като се грижи за 8 деца – шест свои и две доведени.

С изключение на Марта Вачкова в ролята на сестра Жекова, всички останали медицински сестри в сериала „Откраднат живот” са от самодеец нагоре.

Въпреки това доста фенове вече има сексапилната Елена Карабойчева. На малкия екран тя влиза в ролята на сестра Чокова. Къдрокосата амбиция често пуска предизвикателни снимки, разкривайки перфектното й тяло, с което привлича доста мъжко внимание. Екранната сестра Чокова се е появявала епизодично в „Под прикритие”, „Връзки” и „Столичани в повече”.

 


image0 (9K)