Мъжете делят жените на 4 типа

Въпреки склонността на някои мъже да поставят всички жени под общ знаменател, истината е, че всяка една от тях носи в себе си своята неповторимост и индивидуалност. Всички сме, безспорно, колкото различни, толкова и уникални. Затова и начинът, по който изглеждат различните жени в очите на мъжете зависи от характера им, както и от това какъв тип поведение и отношение демонстрират те спрямо себе си и околния свят.

Все пак, на базата на професионалния си опит и наблюдения, психолозите успяват да изведат четири основни вида жени.

Вижте към кой от тях принадлежите вие.

1. Жена само за секс

Тези жени привличат мъжкото внимание като магнит заради завидния си сексапил. Сред любимите им тоалети и аксесоари са късата пола, дълбокото деколте, сочните устни, яркия грим, прозрачните материи, аленото червило. Поведението им е свободно и разкрепостено. Те са авантюристично настроени към света и обожават експериментите във всякакъв смисъл на думата. Обичат мъжете и не крият това. Трудно се задържат при един партньор заради склонността си към изневяра. Те са емоционални, забавни и интересни. Лесно се палят, но и бързо им минава. Ако сте от този тип и искате да задържите мъжа до себе си, укротете прекалената си сексуалност, съветват експертите.

2. Студена и затворена жена

Ако трябва да опишем с няколко думи този тип дами, това ще бъдат: студено излъчване, сериозно лице, сиво облекло. Тези жени не обичат цветните дрехи, а усмивката често отсъства от лицето им. Те рядко ще отвърнат на усмивката ви с усмивка и често ще ви подминат, без да отвърнат, дори и с поглед, на поздрава ви. Хладното им поведение отблъсква хората от тях, затова и рядко ще ги видите в компанията на приятели. В очите на мъжете изглеждат като строг учител, което на подсъзнателно ниво ги принуждава да спазват определена дистанция от нея. Често пъти срамежливите жени първоначално биват бъркани с този тип дами, което е твърде погрешно. Затова никога не бързайте да си вадите заключение за някого от пръв поглед или да се ръководите от мнението на другите за него. Защото зад черупката на свенливостта и студенината може да се крие истинско съкровище.

3. Властна и конфликтна

Този тип жени обичат да демонстрират положение в обществото, както и висок социален статус. Често пъти излъчват надменност и обичат да командват останалите. Считат себе си за повече от всеки друг, а домогването им до по-висок пост на работно място често за тях е фикс идея. Амбициозни са и трудно се отказват от намеренията и целите си. Понякога са безжалостни и безсърдечни. Трудно отстъпват от позицията си и често влизат в конфликт. Трудно търпят мнение, различно от тяхното. Обичат да се налагат и да контролира. Заради сприхавия си темперамент такъв тип жени често остават сами в живота си.

4. Жена за сериозна връзка

Това е жената мечта за всеки мъж. Тя привлича не само очите, но и душата. В такава жена лесно можеш да се влюбиш и трудно да забравиш. Тя винаги е позитивна, усмихната, сърдечна и готова да протегнат ръка на всеки в нужда. Тя е женствена, любяща, щедра, добронамерена и очарователна. Грижовна е и винаги се интересува от настроението на любимия мъж. Такава жена заслужава партньор, който да я оцени достойно. Този тип нежни създания предпочитат дрехи в пастелни и топли цветове. Те лесно допускат хората до себе си и често страдат заради прекалената си доброта. Такава жена не е за изпускане, стига да знаеш как да се отнасяш към нея.

Флагман.бг

 


image0 (9K)