Мъжът на „Мисис Баба” свалял и фолк фурията Рени

Истински Дон Жуан се оказа неверният съпруг на „Мисис Баба” Дони Василева. Секс аферите и предстоящият развод на бившия кмет на Стрелча Стойно Чачов се превърнаха в тема №1 за жителите на малкото градче. Дни преди Коледа 50-годишната блондинка случайно попаднала на чатове на Стойно с други жени и така разбрала, че през последните 4 години той е водил двойнствен живот. А изненадите не спират.

След като разбрала за изневерите му, Дони вдигнала луд скандал и изхвърлила багажа му. За отмъщение тя направи публични извънбрачните му чатове в социалните мрежи в първия ден на Новата година и така панаирът стана още по-пикантен. 44-годишният любовчия нямал друг избор, освен да се върне с подвита опашка при родителите си в Стрелча. Така освен че безславно приключи с кметската си кариера, след като през 2019 г. бе отстранен от поста заради злоупотреба със служебно положение, Чачов ще сложи край и на брака си. За плейбоя със слаби ангели угасват и светските прожектори, под които се намърда благодарение на популярната си съпруга.

След публичния резил, Дони и Стойно все пак успели да се договорят наранената блондинка да не вади на показ кирливите му ризи. Двамата подали искова молба за развод по взаимно съгласие, а разтрогването на брака им след сключеното споразумение щял да бъде факт само с едно съдебно заседание най-късно до 2 месеца, научи „Уикенд”. Двамата нямали общо имущество, нито пък общи деца и това значително улеснявало развода им.

Плейбоят Стойно забелязал красивата Дони през 2017 г. и направил първата крачка към запознансвото им. „Мисис Баба” се изявавала и като текстописка, затова Чачов издирил профила й в социалните мрежи и й предложил да напише химн на Стрелча. От дума на дума пламнала любовта им. Изненадващо, два месеца след запознанството им Дони получила предложение за брак. Пет месеца след първата им среща те си казаха „да”, която бе отразена от всички светски медии. Сватбата бе вдигната на брега на морето, в популярния хотел „Дюн” в Слънчев бряг, вдигнат от Мая Илиева. Според запознати, масрафа струвал над 60 000 лева и бил платен от Стойно, който по това време, бидейки кмет на Стрелча, имал доста пари – вероятно от далавери и рушвети в иначе бедната община.

Покрай съпругата си и Стойно навлезе в светския живот у нас и стана публично известен в медийното пространство. Благодарение на брака си с Дони, Чачов бе чест и желан гост на почти всички светски събития. Красавицата пък редовно организираше благотворителни инициативи и концерти за родната му Стрелча, в които се събираха средства за сираците и полусираците в общината и спомагаше да вдига рейтинга му.

Още преди да се задоми за русокосата красавица, шавливият Чачов харесвал успели и известни жени. Интересите на Стойно винаги били насочени към по-възрастни от него дами, разказват запознати с миналото му. Преди да каже „да” на 6 години по-голямата от него Дони, Чачов е предлагал секс услугите си и на фолк певицата Рени. Изпълнителката имала концерт в малкото градче до Пазарджик. След като изпяла песните си, сексапилната певица била сюрпризирана от Чачов. Палавият градоначалник организирал в нейна чест изискан коктейл и недвусмислено започнал да й намеква, че желае нещо повече. Рени обаче изобщо не била на любовна вълна и тактично отбила мераците му, разказват стрелчани. Фолк дивата дипломатично се измъкнала от секс офертата му. Певицата отказала на мераците му да я вкара в кревата си с обяснението, че много бърза заради друго участие. Много скоро след това му се усмихнал късмета с Дони Василева.

Бившата изгора на злополучния шеф на „Топлофикация” Вальо Топлото била доста апетитна партия за него. Красивата блондинка имала проспериращ частен бизнес и живеела доста добре. Уви, любовчията Стойно не укротил мераците си дори след сватбата им преди 4 години. В първите часове на Новата година Дони хвърли истинска бомба, разкривайки за двойнствения живот на Чачов. Носителката на две титли от конкурси за красота – „Мисис Баба България” през 2015 г. и „Мисис Баба Вселена 2016” изобличи съпруга си, че е въртял паралелни извънбрачни връзки с други жени. Оказа се, че съперниците на Дони са колежки на нейния мъж. Наранената красавица била още по-огорчена от факта, че любовниците му съвсем не са първа младост, някои от тях омъжени, с деца и внуци.

След сватбата си през 2017 г. Чачови живеели в луксозния апартамент на Дони в София. Заради ангажиментите си в общината в Стрелча, Стойно пътувал по няколко пъти седмично до малкото градче, където живеят родителите му. Там се срещал с безчетните си метреси.

В негова защита обаче стрелчани казват, че той винаги си е бил по тънката част и ревнивата Дони била отлично запозната с този факт. „Явно изведнъж го разлюби, когато Стойно остана без пари. Като кмет разполагаше с доста, явно въртеше далавери и парите буквално извираха. След като го отстраниха от поста обаче, финансовия поток пресъхна. Е, „Мисис Баба” издържа около година и реши, че не й трябва голтак. А иначе той й кръшкаше от първия ден на запознанството им и е наивно да смятаме, че само тя не знаеше това”, казва приятелка на омаскарения Чачов, пише Уикенд.

 


image0 (9K)