Най-новата клюка: Глория заема мястото на Камелия в „Гласът на България”

Глория може да заеме мястото на Камелия в шоуто „Гласът на България”по БтВ. Това е най-новата клюка в светските среди. Има огромни шансове да изгрее в музикалния формат тази есен, когато започва осми сезон.

Тази година щеше да бъде пета поред, в която Камелия трябваше да седне в треньорския стол на „Гласът на България”. За първи път тя зае мястото си в предаването на Би Ти Ви през 2017-а. Само година по-късно обаче се заговори, че смятала да напуска, а в стола й щяла да седне друга звезда от фолк средите. Според слуховете, за мястото били обсъждани имената на Преслава и Глория, като се твърди, че Ками не била в много добри отношения с втората. Именно в сезон 4 през 2017-а дъщерята на Глория – Симона Загорова, се яви на кастинг, но Камелия не я взе в отбора си. Харесаха я Иван Лечев и Поли Генова, която тогава бе член на журито. Официалното обяснение на решението е, че не иска да създава поводи да я обвиняват в шуробаджанащина, като прибере дъщеря на колежка. Въпреки всичко, говори се, че покрай Симона двете певици са започнали да топят ледовете помежду си. А клюката, че Камелия напуска, се оказа само слух.

5 години по-късно, отново се шушука, че може да се сбогува с музикалното шоу. Телевизията вече започва да лансира Глория като една от възможните наследници на освободеното място в него. Прави впечатление, че при наложена пълна забрана за гостуване на фолк певци в актуалните предавания на Би Ти Ви, за която „Уикенд” преди време писа, примата на фолка и нейната дъщеря Симона са като абонирани за рубриките на телевизията. Майката не бе стъпвала там от години, а сега вратите пред нея изненадващо се отвориха и това най-вероятно не се дължи на огромните й качества като певица. Явно, че в телевизията вече третират Глория като вътрешен човек. В същото време Камелия отдавна не се е появявала там.


image0 (9K)