Най-четеният британски вестник публикува предсказанията на пророчицата Ванга за 2018 година

Журналисти от най-тиражният британски вестник – „The Sun“, припомниха предсказанията на прочутата българска пророчица Ванга за 2018 година. Те коментират, че това ще бъдат събития, които може да променят из основи световния ред.

Легендарната ясновидка е предполагала, че Китай през 2018 г. ще стане следващата супердържава, която ще измести САЩ. Според „The Sun“ има определени предпоставки това да се случи.

image0 (9K)

Ако през 1979 г. делът на КНР в световната икономика е бил 4,1%, то през 2015 г. този показател е станал 15,6% и продължава да расте. В същото време делът на САЩ постоянно намалява и през 2015 г. е бил само 16,7%.

[ad id=“263680″]

Освен това Ванга е предполагала, че човечеството ще може да добива някаква „нова форма на енергия“ на Венера. На този етап никакви подобни мисии към Венера не са планирани. Това пророчество едва ли ще се сбъдне през 2018-а година, пише изданието.

„The Sun“ акцентира, че леля Ванга е предсказала терористичните атаки на 11 септември 2001-а година в САЩ, създаването на „Ислямска държава“ и британското напускане на Европейския съюз („Брекзит“)

thesun.co.uk

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!

Left Menu Icon