Най-чувствителните в зодиака

Да бъдете чувствителни в този безчувствен свят понякога е опасно за самите вас. Лесно ви нараняват и ставате емоционални при най-малкото неразбиране от отсрещната страна. Противно на общоприетото схващане, да си чувствителен не означава да си слаб. Това означава, че някой има нормални, човешки емоции и не се страхува да ги покаже на света.

Когато сте чувствителен човек, вие постоянно осъзнавате какво преживява обкръжението ви и сте изключително съвестни. Също така сте склонни да се радвате на хората дори и за най-малките неща.

Според астрологията това са 4-те зодии, които са особено чувствителни и често си патят от това.

image0 (9K)

Близнаци

Близнаците са свръх мислещи и са предразположени лесно да се засягат от контакта си с околните. Ако някой, когото познават, не се чувства достатъчно добре, Близнаците ще започнат да се чувстват неспокойни и едва ли не задължени да ги развеселят и да им помогнат да се почувстват по-добре. Определено няма да ви позволят да си загубите настроението.

Рак

Раците усещат всичко твърде дълбоко и интензивно. Те лесно започват да се притесняват и тревожат за съвсем малки и незначителни неща. По този начин се оказват стресирани и обременени от тежестта на своите емоции. Добре е да гледат по-спокойно на нещата от живота.

Дева

Девите имат невероятен афинитет към детайлите и са склонни да прекаляват, като забелязват нещата около себе си. Те винаги са наясно със заобикалящата ги среда и могат да преосмислят и усложняват ситуациите, като прекалено преекспонират с наблюденията си. Всички добре знаем за техния натрапчив перфекционизъм.

Риби

Родените под знака на Риби хора са силно чувствителни, тъй като много се грижат за хората около себе си и са съпричастни и състрадателни. Те са интуитивни и внимателни и се стараят да накарат хората около тях да се чувстват максимално комфортно. Рибите винаги са готови да са в услуга на близките и приятелите си и често пренебрегват собствения си комфорт.

iwoman.bg

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!