Находчиво: Студентка ражда, докато държа изпит и го направи за втори път

Студентка се яви на изпит, докато ражда. Това ѝ се случва за втори път, след като преди 4 години отново минала през същата ситуация, съобщава „Дейли Мейл“.

И двата пъти си взела изпитите успешно.

20-годишната Киара Дарбишър от Уъртинг, Великобритания, разказа, че по време на контракциите била прикрепена към устройство за намаляване на болката (TENS), докато държала писмен изпит по специалността Театрален и медиен грим в колежа в Брайтън.

Няколко часа по-късно тя родила дъщеря си Попи и разбрала, че е взела изпита. Това обаче не ѝ се случва за първи път. През 2015 година Киара имала родилни болки, когато отишла на изпит по география. Тогава тя родила сина си Хюго.

„Бях шокирана, когато взех изпита си по география раждайки, но не очаквах, че това ще ми се случи отново“, разказва тя.

Терминът за второто раждане бил определен за 9 дни след датата на изпита по грим. Въпреки това ден по-рано ѝ влели система за предизвикване на раждането, тъй като не усещала движението на бебето. Киара си сложила въпросната машинка, която чрез леки електрически импулси намалява болката, и отишла на изпит – шокирайки преподвателката си.

„Казах ѝ, че технически раждам от няколко дни и ченето ѝ падна. Тя ми каза, че ако ми дойде твърде много, мога просто да си тръгна. Но си помислих, че е по-добре да взема изпита, докато раждам, отколкото с пищящо бебе в ръцете, така че го направих“, разказва тя.

„Апаратът наистина помогна“, добавя тя.

Приключила с изпита, който трае 90 минути, само за час. След Киара това попитала: „Мога ли сега да отида да си родя бебето?“. Хванала си такси директно до болницата. Няколко часа след изпита Киара родила второто си дете, а до нея бил 23-годишният ѝ приятел Сам Тарант.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.