На каква възраст е най-приятно да правим любов

Кога интимните ласки са най-приятни? Отговор на този въпрос дава ново проучване, направено в Обединеното кралство.

В него са дали мнението си около две хиляди негови жители. Изводите от допитването сочат, че жителите на Великобритания се чувстват най-удовлетворени от сексуалния си живот, малко след като са прехвърлили тридесетата си година. На 40 пък британците се чувстват най-удовлетворени от любовния си живот. Проучването показва още, че 3 на сто от анкетираните си мечтаят за вечен живот.

Впрочем това не е първото изследване опитващо се да разбере на каква възраст сексът носи най-голяма наслада. Проучване отпреди четири години показва, че представителките на нежния пол се радват най-много на интимни ласки, когато са на 28 години. При мъжете пък нещата стоят малко по-различно и те трябва да достигнат до 35 години, за да получат максимално удоволствие от креватните подвизи.

Изследването показва още, че повечето дами губят девствеността си, когато са на 17 години, но са най-активни между чаршафите, когато навършат 25 години. За сметка на това представителите на силния пол правят първите си стъпки в секса на 18-годишна възраст и се раздават най-много на любовния фронт, когато са на 29 години.

Източник: ezine.bg

(Visited 16 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)