Невиждано! Четиримата големи на една сцена!

Дългоочакваното и нарочно обвито в мистерия появяване на Димитър Рачков отново в ефир най-сетне се случи. Снощи.

2 часа неговото „Забранено шоу“ застопори зрителите пред екраните на телевизорите. Може би не всички, защото мрежата прегря от коментари „за“ и „против“. Едни се възторгваха колко отдавна са чакали нещо подобно, което качествено да ги разсмее, други изразиха мнения, че сцената е била сборище на инфантили.

Истината е, че в първото самостоятелно шоу на Рачков ударно се появиха най-добрите родни комици през последните 2 десетилетия. Започнаха тримата големи: Любо Нейков, Краси Радков и Димитър Рачков, а малко по-късно на сцената към тях се присъедини и уникалният талант Мариус Куркински. Ами надали има някой, дори и най-големият зложелател, който да каже, че тези актьори не са можещи, способни и даровити.

И нищо не може да ги спре, включително и да се появят като гимнастички, в трика, под зоркия поглед на Илияна Раева…

Друг е въпросът, че артистът, колкото и да е талантлив, ако не работи по добър сценарий, няма как да покрие критериите на публиката. Но пък четиримата се раздадоха на МАХ и излязоха пред зрителите с тежката артилерия в преносен и буквален смисъл: с цялото можене, на което са способни, с уважение и възхищение към таланта на колегите си, което се виждаше в очите на всеки от тях, както и радостта, че най-накрая те се събраха на една сцена.

За доброто настроение помагаха и музиканти от Найс ту Митю бенд, кръстен естествено на Митко Рачков, с вокал и ко водещ Рафи. В първото издание на шоуто беше поканен и Азис, чиято майка изненадващо се появи от чужбина и двамата направиха добър анонс към предстоящия празник на жената – 8-ми март.

Предстои да видим какво ниво ще поддържа предаването и дали „похватите“ на водещия бързо ще омръзнат на публиката. Едно е сигурно, винаги ще има „Осанна“ и „Разпни го“…


image0 (9K)