Необичайна история: Мъж за малко не стана Мис Казахстан

В Казахстан се случи една необичайна история. Мъж на 22 години взе участие в конкурс за красота за жени – Miss Virtual Kazakhstan и достигна до финалната фаза, без  да си сменя пола, пише „Монитор“.

[ad id=“225664″]

Моделът Илай Дягилев от Алмати е изпратил снимките си за участие в надпреварата под името Арина Алиева, като освен малко грим не е правил нищо с тялото си. Външният вид на младежа се е видял достатъчно привлекателен за мнозина казахстанци и те гласували за него, като го пратили във финалната фаза на конкурса.

image0 (9K)

„Един ден спорихме с приятели за красотата и тогава ми хрумна идеята да взема участие в този конкурс. Винаги съм бил привърженик на идеята за естествена красота. Сега сами виждате, че много момичета са еднотипни, всички еднакво се гримират, обличат и смятат, че ако следват модните тенденции, значи са красиви. Аз не съм на това мнение“, разказва Илай.

[ad id=“263680″]

Според Илай преди момичетата били по-естествени и били по харизматични, а сега всички се подчиняват на стремежа да бъдат в една и съща „опаковка“.

„Стигнах до финала и тогава разбрах, че нещата са отишли прекалено далеч – повече от 4 000 души бяха гласували за мен, затова реших да разкрия истинската самоличност на Арина Алиева.

След  признанията на „измамника“, организаторите на конкурса го дисквалифицирали и го заменили с друга, вече истинска, красавица.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!