Нещо става с Марта Вачкова!

Какво се случва с Марта Вачкова? Култовата актриса не излиза от салоните за красота и феновете й започват да се питат дали сестра Жекова от „Откраднат живот“ не се конти заради нов мъж в живота си. Манията с любимите на кифлите естетични процедури зарази и Марта.

В последните седмици, откакто се завърна от Истанбул, където няколко дни поливаха рождения ден на Дарина Павлова, Вачкова буквално едва смогва с часовете си за различни разкрасителни процедури. Мадам Мулти, която от години най-редовно се тунингова, я подкокоросала, че лицето й има спешна нужда от някои малки корекции. Като цялостно освежаване с няколко ампули хиалурон. Павлова препоръчала на Марта свой доверен естетичен център във Варна и ето, че там подложиха актрисата на пълна промяна. Усмихната Вачкова излязла още по-усмихната от студиото след серия регенериращи и освежаващи маски за лице. Освен това хората на Дарина подложили звездната си клиентка и на модерна процедура за обезкосмяване.

Тя толкова се усладила на Марта, че докато момичето се борело с косъмчетата по тялото й, тя заспала на кушетката. След Варна, разкрасяването на Вачкова продължи и в София. Преди няколко дни инжектираха в лицето й ударна доза хиалурон.

Цели 9 ампули отишли за запълване на бръчките и корекция на скулите и брадичката на Жекова. „За пет минути ме боцнаха 360 пъти – 40 по 9 инжекции. Нито ме заболя, нито имам белези“, доволна е от разкрасителната процедура Марта. Марта Вачкова никога не е била суетна. В ежедневието си тя дори почти не носи грим. Поводът и тя се изпита ежедневието на всяка себеуважаваща се кифла бил наближаващият й юбилей, научи ЗАРАТА. Само след 4 седмици, на 29 юли, дъщерята на големия Григор Вачков ще закръгли 60 години. Според нейни близки тя стяга грандиозно празненство, затова месец по-рано взела нужните мерки, за да посрещне с целия си блясък, подмладена и свежа, гостите на своя празник, научи ЗАРАТА.


image0 (9K)