Не пушете на бензиностанция! Вижте какво се случи на един пернишки Опел (ВИДЕО)

Видео се разпространява мълниеносно в социалната мрежа. Коментарите валят… и с право. На него е заснета бензиностанция и инфарктна ситуация, която за радост приключва без инцидент благодарение на един служител.

[ad id=“226585″]

Клипът е 2-минути, без звук и е записан от камера на бензиностанцията. На него се вижда как Опел с пернишка регистрация спира до колонката за зареждане, десният преден прозорец е отворен и от него пасажерът изтръсква запалена цигара. Малко след спиране на автомобила, пушещият пътник отваря вратата и излиза, държейки цигарата в ръка. Явно в този момент някой от служителите на бензиностанцията му прави забележка, но той нагло продължава да стои на сантиметри от колонката с горивата.

Във видеото се вижда как служителят бързо преминава покрай колата, вади пожарогасител и без много обяснения пуска струята с пяната срещу пушещия млад мъж. Всичко побелява и понеже вратата на Опела е отворена, вътре също влиза пяна. От автомобила се „излюпват“ още двама, целите побелели и недоволни от случилото се. Колата също е посипана. Перничани явно си мислят, че на тях всичко им е позволено, а поведението на младежите е повече от нагло. А ако тоновете гориво гръмнат?!

Браво на служителя на бензиностанцията!

[ad id=“238430″]

Видеото е заснето през август, но едва сега става популярно във Фейсбук.


image0 (9K)