Не, той не е голямата ви любов!

Понякога може да се окажете заседнали заседнали в любовна връзка, която изглежда перспективна, но сякаш нещо й липсва. Обичате човека до себе си, но в същото време всичко с него изглежда толкова трудно. Ако не сте сигурни в собствената си интуиция, защото тя ще ви каже защо той не е вашата сродна душа.

1. Не разбира приоритетите ви

Той не разбира и уважава факта, че имате нужда да следвате амбициите си, да вървите по свой път. Ако иска от вас да променяте цялата си житейска “програма” заради него, не ви подтиква да следвате мечтите си или се оплаква винаги, когато трябва да направите нещо важно за вашето благосъстояние, определено не е вашият човек.

2. Съди ви

Може би той не харесва нещата, които ви допадат или пък има различен подход към живота, но това не му дава право да налага своите визии.

3. Не ви обръща внимание

Ако забелязвате, че често си пише с приятели в социалните мрежи, но не намира време да ви отговори или да излезе с вас на разходка, просто го зарежете. Не заслужавате мъж, който ви е поставил на последно място в листа си с приоритети. Ако често отлага срещите ви с глупави оправдания, то той просто няма желание да прекарва времето си с вас, но не иска да ви го каже директно.

4. Прави ви щастливи, но и ви разочарова

Честно казано, ако човекът до вас предизвиква полюсни чувства, може би отношението му не е съвсем окей и ви обърква. Той ви изпраща сладки съобщения и ви кара да се чувствате като кралица, но в същото време непрекъснато ви разочарова, неспазвайки обещанията си или ви кара да се чувствате недостатъчни.

5. Не ви е забавен

Каквото и да си говорим, смехът е ключов елемент във всяка връзка. Ако чувствата ви на хумор нямат допирна точка, това не говори много добре за бъдещето ви като двойка.

6. Не изпитвате нужда да споделяте с него

Може да е нещо дребно, като обаждане, че сте се прибрали от работа, или голяма тайна, която дълго време сте държали заключена. Ако не изпитвате нужда да му споделите каквото и да било, може би той не е правилният.

7. Всичко с него изглежда трудно

Добрите отношения не са насилствени и не изискват специална логистика. Ако ви е трудно да си засечете режимите, плановете и са ви нужни дни, за да се разберете за среща, това не е добър знак. Той може да е страхотен приятел и прекрасен мъж, но не по романтичен начин. Любовта трябва да се чувства, а не да се насилва.

 


image0 (9K)