Ники Кънчев направи тежки признания в ефир! Вижте както каза „вечният“ водещ!

Не се изявявам като някаква голяма шоу звезда, стъпвам по земята като всеки нормален човек. Естествено, претърпях развитие за тези години. Това сподели в ефира на Нова Ники Кънчев – едно от най-любимите тв лица на българската публика.

Водещият на „Стани богат” и „Биг Брадър” сподели, че извън изявите си на екрана се е отдал на благотворителна кауза – а именно, да помага на деца в неравностойно положение.

Като си на позиция, където повече духа – тоест където е по-високо,  ти имаш възможност да си откриеш кауза, да влияеш, да правиш нещо, просто осъзнаваш доверието, което имаш от хората, споделя Ники Кънчев.

Малкият град ти гарантира едно съхраняване, едни морални неща, които си нося и досега. Така че аз съм привърженик на малкия град, коментира водещият началото на пътя си, който започва от Червен бряг.

Моят голям пробив е приемът във Факултета по журналистика в София. Просто го носех в мен, имах много добри оценки, изкарах шестица на писмения изпит, похвали се Ники Кънчев.

Брат ми вече имаше кариера в Харков и на мен ми беше много интересно да видя живота в чужбина. Подадох си документите и така се озовах като студент по журналистика в Москва, върна лентата назад водещият.

Отказвал съм доста предложения, за които не съжалявам. В крайна сметка, животът ми е един и той е над всичко, категоричен е Ники Кънчев.

На един футболен мач Нико Тупарев ми каза, че започва едно ново предаване, без да ми споменава, че това е „Стани богат“. Явих се на кастинг, имаше доста кандидати, върна се назад във времето Ники.

Дъщеря ми вече е на 8. Обикновено спи и не може да ме гледа във ВИП Брадър, но пък всяка година рисува своя визия за окото на Брадъра, повдигна леко завесата на личния си живот водещият.

http://BNews.bg

(Visited 8 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!