Николета лети със 175 км/ч, не й пука

За Николета Лозанова няма ограничения по родните пътища. Табелите със знаците за скорост не важат за красавицата, която не се съобразява с тях и смело се предвижда из родината с превишената скорост. Най-популярната ни плеймейтка качи в социалните мрежи клипче как шофьорът й я вози, а тя се наслаждава на пътя и хубавата музика.

„Уикенд“ забеляза, че мощният джип Мерцедес лети из София с цели 175 километра в час, което е доста над ограниченията. От видеото не става ясно къде точно е Ни Ло, но дори и по Околовръстното скоростта на движение е ограничена. Любимата на вратаря Ники Михайлов е фенка на джиповете „Мерцедес“, но предишното й возило бе бяло, а сега се вози в последен модел Mercedes-Benz GLS400 D 4MATIC AMG 6+1, който обича да изтъква, че си е купила сама и в това няма нищо чудно. Моделката изкарва достатъчно и може да си позволи толкова скъпа кола.

Тя никога не кара звяра на четири колела, а ползва услугите на шофьор, който има нареждане от шефката си да натиска педала на газта докрай. Ни Ло внимава на пътя, само ако и наследницата й е в колата, а в останалите случаи дава право на шофьора да лети по родните пътища.

 


image0 (9K)