Николета Маданска си върна формата с бебешки разходки

Две месеца след като даде живот на първото си дете водещата на спортните новини по Би Ти Ви – Николета Маданска, изглежда така, все едно никога не е раждала.

В рамките на този кратък период от време тя е успяла напълно да стопи корема си и да влезе във форма. Известно е, че при повечето жени това е почти невъзможно. Дори и коремът да се прибере сравнително бързо, в най-добрия случай отнема близо година, докато родилката започне да изглежда така, както преди бременността. За половинката на Венелин Петков обаче това правило не важи. Тя показа в сряда своя снимка в цял ръст, документирала как младата майка разхожда бебето в околностите на Бистрица, където живее. Единственото, което добавя обем към нейната фигура, са подплатените панталони, които е обула в студа.

„Фитнесите може и да са затворени, но планината винаги е там, на една ръка разстояние, „отворена” за всеки. А за хубава тренировка ви е нужна само здрава количка (нашата се справи със сняг, лед, чакъл и кал) и яко бутане. Така мама поддържа форма, а бебето спи непробудно часове наред”, сподели тв говорителката.

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!