Николета с торта за 6 бона на рождения ден на Никол

10 бона за парти вкъщи! Минимум толкова се е изръсила Николета Лозанова, за да зарадва щерка си за осмия й рожден ден.

На първи април дъщерята на плеймейтката и футболиста Валери Божинов отпразнува с приказно тържество празника си. Въпреки дните на карантина и социална изолация Николета успя да поглези малката Никол, както само тя си знае. Макар и без парти с приятели, момиченцето получи празник, за какъвто много деца в България могат само да мечтаят, особено в извънредно положение.

Домът на Николета се превърна в истинско приказно царство, където Никол е принцесата. Тортата на малката Божинова е пет етажна с множество орнаменти и украси – кончета, панделки, а преобладаващите цветове са златно, розово и бяло. Сладкото изкушение е истинско произведение на изкуството.Тортата е създадена от един от най-известните сладкари в страната ни. Торта, едва 8 парчета, направена от него струва „скромните” 130 лв. Бутиковото захарно изкушение за щерката на Николета струва около 6 бона на плеймейтката.

Но моделката съвсем не се ограничава със скъпарската торта. Тя е ползвала услугите на известна дизайнерска фирма за украсата в дома й, която е повече от впечатляваща и със сигурност за нея Николета се е изръсила почти колкото за тортата.

Както всеки път, когато Николета Лозанова демонстрира финансовите си възможности и сега плеймейтката стана обект на критики. „Това е парад. Много по естествено и интересно щеше да е по време на пандемия и карантина да дадат пример на всички как празнуват с домашна торта и семеен уют“, гласи един от коментарите насочен към Николета, която многократно е споделяла, че не прекарва особено време в кухнята. Така че едва ли би имала особен опит с домашните торти, пише „България днес”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!