Нина Добрев май е тръгнала към венчило

Актрисата с български корени Нина Добрев май е на път да се обвърже сериозно със сегашния си приятел.

Звездата празнува заедно с гаджето си сноубордиста Шон Уайт, и семейството му Деня на благодарността. Това е важна крачка в отношенията на двамата, защото празникът се счита за най-семейния в Америка. Световноизвестният спортист сподели кадри от голямата празнична вечеря със семейството си, на която присъства и българската актриса. Един от кадрите запечатва Нина, която танцува в кухнята и е видимо доволна, че е с родата на Уайт. Мнозина вече се питат докъде точно са стигнали отношенията между двамата и дали скоро няма да станем свидетели на годеж и сватба. „Изключително съм благодарен, че съм заобиколен от толкова много любов!“, написа самият сноубордист под публикацията си в социалните мрежи.

Семейството на Нина е в България и така нашенката няма как да прекара времето си с най-близките си. Звездата от „Дневниците на вампира“ и сноубордистът излизат от началото на годината. За първи път те предизвикаха слухове за връзката си през март, след като бяха забелязани да карат заедно колела в Малибу, Калифорния.

image0 (9K)

Нина и Шон разкриха връзката си официално, когато малко по-късно Добрев публикува снимка, на която подстригва рижавата коса на състезателя. Така Добрев прекара дългата си карантина заедно с новото си гадже, като видимо двамата са успели да преминат през изолацията успешно и продължават взаимоотношенията си, пише „България Днес“.

 

(Visited 123 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!