Нина Добрев, сгушена до баба си в последните часове от живота й

Нина Добрев сама съобщи за тъжната новина в социалните мрежи и пусна последни снимки заедно с баба си, както и трогателен, искрен пост. Актрисата е благодарна за възможността да се сбогува с явно безкрайно обичаната от нея възрастна жена

На третата снимка – баба й като млада. Актрисата написа прочувствено послание за баба си, с която въпреки световната пандемия, успя да се види за последно. :
“Една глава приключи. Сърцето ме боли. Годината, която беше толкова трудна за всички се влоши. Но въпреки това се опитвам да намеря благодарност. Аз съм такава късметлийка. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да проблясват в съзнанието ми като на филм. Ти ме научи толкова много и ни обичаше всички толкова дълбоко през своите 87 години, светът имаше късмета да те има в него. Ти беше светец. Възпитател. Защитник. Любяща майка. Отдадена баба. И сега си ангел, някъде където е несъмнено по-добре, отколкото е тук в момента. Имах рядката възможност да се сбогувам. Знам, че на толкова много тази година не им беше позволен този лукс. Това не прави нищо от това по-лесно, но през сълзите мога да оценя тази невероятна възможност. Благодаря ти, че се задържа толкова дълго, колкото можа, знам, че накрая не ти беше лесно, но ще ценя последните моменти, които споделихме заедно завинаги.
Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато бият. Липсваш ми Баби. Почивай в мир. Моля, прегърни и целуни дядо от мен, когато се видите”, написа Добрев в мрежата.
Актрисата прекарва 4 дни в България, като това е единственото й посещение в родината й за тази година, а след като изпраща баба си в последния й път се върна обратно в САЩ, където ще прекара празниците.

С разрешението на 24 часа

(Visited 1 times, 1 visits today)