НАЙ-НОВИ:

Нинова: Компромис с българския национален суверенитет никога не трябва да се прави

Нинова: Компромис с българския национален суверенитет никога не трябва да се прави

Снимка: БГНЕС

Българският национален суверенитет и българският национален интерес трябва да са водещи при всяка наша мисъл и действие. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в София, предаде репортер на БГНЕС.

Нинова поздрави всички български граждани и наши сънародници, където и да се намират по света. „Честит да е празникът на независимостта!“, заяви Нинова.

„Това е ден за българско за българско самочувствие, ден за уважение към дипломатическите умения на държавниците ни преди 113 години. В Манифеста, който княз Фердинанд е прочел в Търново пише, че България е достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. Достойна е била и тогава, достойна е и днес, но това достойнство трябва да се защитава всеки ден и е задължение най-вече на българските политици. Българският национален суверенитет и българският национален интерес трябва да са водещи при всяка наша мисъл и действие. Те трябва да бъдат защитавани от смели държавници и дипломати. Да, в политиката се налага да се правят компромиси, но компромис с българския национален суверенитет никога. Мисли, че трябва да ни е урокът от онези времена, когато истинските политици, държавници са защитили този национален интерес и суверенитет. Честит празника на всички! Бъдете здрави, смели и горди!“, заяви лидерът на БСП.

https://www.dnes.bg/…………. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon