Нова версия! Преслава разделила Игнатова и Рачков

Упорит слух обикаля светските среди в последно време, според който Преслава е причината за раздялата на актьорът Димитър Рачков и Мария Игнатова

Палавата певица завъртяла главата на Рачков още преди години, когато двамата имали кратък любовен романс. Тогава Игнатова простила и продължили да съжителстват като семейство. Наскоро обаче пайнерката отново се завъртяла край Митко и успяла да го оплете в мрежите си. Всичко това стигнало до ушите на Игнатова, която пък скочила в обятията на Енчо Керязов. Рачков бързо омръзнал на Преслава и тя му била шута, пише ШОУ.

[ad id=“218548″]

Игнатова по това време върти любов с цирковата звезда, но не разкриват какви са отношенията им, тъй като той е семеен.Със сигурност на бившата вече двойка е доста трудно да приеме реалността, след като живяха 8 години като семейство. Разбрали се обаче да не коментират отношенията си и никой да не казва лоша дума за другия. Затова и Рачков твърде лаконично обяви раздялата им с няколко изречения.

[ad id=“218548″]

„Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. „журналисти“ и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!“.

Рачков: Съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова не сме заедно!

http://Blife.bg


image0 (9K)