Новият на 14-годишната Сузанита – гологлав мачо с много татуси

Приятелят на ексцентричната певица е гологлав як мачо.

Половината тяло на новия на Сузи е татуирано. Дъщерята на певеца Орхан Мурад се похвали с новото си завоевание в социалната мрежа.

Тя качи няколко снимки на момчето, а под една от тях написа: „Моето момче, куч*и“.
Все още не е ясно от кога двамата са заедно, но от разменените коментари между Сузанита и гаджето й стана ясно, че двамата вече се обичат и не могат един без друг. 14-годишната певица е луда по момчето до нея, тя иска да е постоянно с него, но към момента двамата не са заедно. Причина за това е, че Сузанита е на екзотична почивка в Палма де Майорка. В слънчева Испания дуетната половинка на Андреа се чекне на така добилото популярност фламинго и се пече по цял ден.

image0 (9K)

[ad id=“225664″]

В същото време стана ясно, че Сузанита напълно е отсвирила училището. Малката изпълнителка почти не се вясва в даскалото си. Тази седмица Сузи е на почивка и няма да кара часовете със съучениците си, пише „България днес“. През другите дни пък имаше много участия в различни краища на страната и се прибираше в малките часове и едва ли е ходила в 7:30 на училище. Певицата изобщо не се притеснява от факта, че може да не завърши или да бъде изключена от школото поради много отсъствия. Въпреки че е непълнолетна, Мурадова има все повече и повече изяви в нощните клубове, където по принцип не се допускат лица под 18-годишна възраст. Тя има и две песни, но изпълнява и парчета на свои колежки.

Източник:blife.bg

(Visited 50 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!