Нов сериал с необикновен сюжет и първокласен актьорски състав тръгва тази вечер

Сериалът „Малки убийства“ тръгва премиерно в България. Поредицата с криминални елементи, завладяла зрителите в Турция с необикновен сюжет и първокласен актьорски състав, започва на 11 януари (понеделник).

Теленовелата ще се излъчва всяка делнична вечер от 18:00 до 19:00 ч. в ефира на bTV, на мястото на „Опасни улици“.

„Малки убийства“ е с участието на Гьокче Бахадър („Листопад“), Аслъхан Гюрбюз („Великолепният век: Кьосем“, „Приказка за Бодрум“), Бааде Ишчил („Север Юг“, „Езел“) и Тюлин Йозен („Великолепният век: Кьосем) и се позиционира в Турция от септември 2017 г. до декември 2018 г.
Драматичната продукция на Ay Yapım се състои от 45 оригинални епизода по 120 минути (138 епизода по 45 минути – интернационална версия) в два сезона и преминава с изключителен успех в ефира на турския канал Star TV.
Режисьор на „Малки убийства“ е Али Билгин, стоящ зад успеха на хитовете „Кварталът на богатите“ и „Искрите на отмъщението“.
Историята:
Четири красиви и успешни жени, приятелки от детството, се събират отново, за разчистят сметките си от миналото. Като тийнейджърки Арзу, Мерве и Пелин скрояват лош номер на своята най-добра приятелка Оя, оставяйки я засрамена, опустошена и с помисъл за самоубийство. През годините трите остават близки, но не чуват нищо за Оя, гузни, че са я подтикнали да посегне на живота си. Когато съдбата отново събира четирите дами, Оя е готова за отмъщение.

image0 (9K)