Няколко големи драми назряват в „Опасно изкушение“

Няколко големи драми назряват в поредния епизод от хитовия, турски серил „Опасно изкушение“. И те започват от тази вечер, видя ЗАРАТА.

Гамените, или т.н. нови приятели на Ерим, се закачат здраво за богаташкия син. Тяхната цел е единствено да го използват, но естествено момчето не се усеща, а се старае всячески да им угажда. Поредното нещо, което нехранимайковците иска от него е да го повози с една от намазаните коли на баща му. И за да не се изложи пред тях, Ерим открадва ключове и ги качва, макар да няма нито книжка, нито опит зад волана.

Ирем и Хакан успяват поотделно да уговорят Зейнеп и Алихан да откликнат на поканата им за вечеря. Без да знаят, че другият ще е там, и двамата склоняват. Алихан е доволен да види любимата си, но не и тя. Когато го вижда без Ендер, тя започва да се заяжда с него защо е излязъл без жена си.

След като Джанер пусна мухата на Дюндар, че Зейнеп е самотна и има нужда от мъжко внимание, мафиотът се запали да омагьоса красивото миньонче. Той е поканен от брата на Ендер на новогодишното парти във фирмата им, където Джанер му е скалъпил изненада – с измама, точно на Дюндар, от томболата да се падне вечеря със Зейнеп. Алихан полудява като чува това, а и се притеснява за любимата си заради неуравновесения и опасен мафиот. Неминуемо и ревнува.

Животът на Йълдъз става все по-тъжен. Халит се държи с нея невъобразимо зле, забранявайки ѝ да пазарува, да кани гости, да излиза сама, а и постоянно съска с неодобрение насреща ѝ.

В „Опасно изкушение“ бушоните на Йълдъз прегряват и тя се пренася в друго измерение

В ресторанта пристига Ендер, която застава до масата и започва да упреква съпруга си, че я е оставил вкъщи сама и е седнал с бившата си любовница. Алихан се скарва с нея и напуска заведението с „жена“ си. По-късно той се извинява на Зейнеп за поведението и обидите на Ендер, а миньончето му казва, че е разказала всичко за машинациите му на Халит. Синеокият красавец остава с отворена уста, защото изобщо не е очаквал подобно предателство. Той е притеснен, тъй като изобщо не е наясно какво да очаква в отговор от Халит.

Йълдъз не я свърта вкъщи. Тя е взела решение и уверено напуска дома на Аргун, стегнала един куфар с багаж. Пътят ѝ е само един – къщата на Кремал… Но пък там какво я очаква…

(Visited 7 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!