НАЙ-НОВИ:

Няма да му се получи „чипирането“ на горкия Бил Гейтс:)

Няма да му се получи „чипирането“ на горкия Бил Гейтс:) – и на ум не би му хрумнало какви номера могат да измислят шантавите хора от бившия източен блок

Словенец се имунизирал с невероятните 23 дози ваксина за пари от името на други хора, научи ЗАРАТА от „Макфакс“, цитирана от БТА. Целта е клиентите му да получат зелен сертификат.

В Словения, за да бъде сложена ваксина срещу коронаривирус  е достатъчно да се покаже здравноосигурителна карта, в която няма снимка на здравноосигуреното лице.

За любителите на конспиративни теории – представяте ли си 23 чипа на различни хора на едно място – ще се бъгне цялата система.

И това не е единственият случай – порталът „Свет 24 “ неотдавна съобщи пак за словенец, който се е ваксинирал „само“ 6 пъти преди да го хванат.

Ако не друго, тези случаи са абсолютно доказателство за силно преувеличените опасения от ваксините. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

[post-views]

2 Отговори на “Няма да му се получи „чипирането“ на горкия Бил Гейтс:)”

  1. Още има (и не са измрели тези),ние дето учихме при социализма.
    С АКЪЛА СМЕ СИ!

  2. Само отбелязвам, че бившият социалистически блок значително забавя ваксинирането си и често измисля подобни заобикаляния на наредбите. Защо ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Left Menu Icon