Няма да ПОВЯРВАТЕ! Какво се случва около фаталната къща в Нови Искър и кой броди в района…

Изминаха близо 3 седмици от кървавото убийство с шест трупа, потресло дори и най-заклетите любители на трилъри. Какво се случва в Нови Искър 18 дни след нечуваното зверство?

[ad id=“263680″]

..

Около Къщата на ужасите тегне зловещо спокойствие, обхванало и съседните улици. Не се чува ни вопъл, ни стон, пише Блиц. На портата са окачени некролозите на три от жертвите на Росен Ангелов – Неделчо, Георги и Нанси. В къщата видимо не е влизано, тъй като няма стъпки по снега, портата и вратите са здраво залостени.

От некролога на Нанси обаче се разплете една мистерия и въпрос, който масово вълнуваше всички, а именно – кой всъщност е баща й? Много хора се чудеха дали това не е Росен, други пък смятаха, че може и да е Неделчо. В крайна сметка обаче, от некролога става ясно, че баща й се казва Нацко Иванов. Но никой до момента няма информация за него.

Странно и изненадващо, че единствените хора, които срещнахме в района, се оказаха … туристи, дошли да видят зловещата сграда. „Ние не сме от тук, но дойдохме просто така от любопитство. Искаме да видим Къщата, в която е станало убийството. Толкова изчетохме и изгледахме в медиите и проявихме интерес“, разкриха ни двамата мъже.

[ad id=“225664″]

..
Колкото и странно да звучи, нищо чудно окървавената от масовия убиец Росен Ангелов къща, да се превърне в мрачна туристическа дестинация, като Замъка на Дракула, например. Припомняме, че 56-годишният Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ? Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Мъртвото тяло на изверга бе открито в гората край Нови Искър. Според полицията Ангелов се е самоубил с куршум в главата в една изоставена вила, близо до първоначалната му бърлога.

Източник:  http://BNews.bg  


image0 (9K)