Няма кой да прибере труповете на убитите в Нови Искър Кети и дъщеря ѝ Нанси

България беше потресена от шест кървави убийства в началото на тази година. Станахме свидетели на събитията, последвали кървавата касапница, разиграла се в Къщата на ужасите в Нови Искър.

[ad id=“263680″]

Там в новогодишната нощ смъртта си намериха петима души 41-годишният Неделчо Юнаков, 19-годишният му син Георги Юнаков, 72-годишната Еленка Бурджиева, както и 16-годишната доведена дъщеря на Неделчо Нанси Иванова и нейния приятел 18-годишният Боби Иванов. Малко по-късно в кладенец недалеч от къщата беше открито тялото и на майката на Нанси и жена на Неделчо – 44-годишната Кети Кюхова.

За ужасната трагедия виновен се оказа Росен Ангелов, когото също откриха мъртъв.

[ad id=“225664″]
Но какво се случва със загиналите в Къщата на ужасите? БЛИЦ узна, че до вчера е нямало кой да прибере от моргата телата на Кети Кюхова и дъщеря ѝ Нанси. Роднините им все още не са отишли да вземат труповете, за да организират погребението. Сестрата на Кети – Ивет, която живее в Англия, реагира във Фейсбук ден след трагедията само с няколко изречения. По-късно тя обяснила, че няма възможност да се погрижи за сестра си и племенницата си.

[ad id=“225664″]
Близките на Неделчо, с който Кети е имала връзка, категорично отказали да се погрижат за трупа ѝ и този на 16-годишната ѝ дъщеря. Единственият погребан е 18-годишният приятел на Нанси – Боби. Опечалената му майка е искала да го положи в земята редом до възлюбената му, но тялото ѝ е все още в моргата.

Цялата събрана информация за убийствата в Нови Искър, за жертвите, за следствието и за убиеца Росен Ангелов, ще прочетете тук.


image0 (9K)