Опасна зараза плъзна в чалгата: Наред се режат носове

Опасна зараза плъзна в чалгата- мания сред фолкпевиците да си режат носовете.

Само няколко дни след като Камелия публично призна с появата си в тв студиото, че има корекции на носа си, и Анелия се появи с нова визия. Певицата вероятно умишлено се е снимала в профил, за да може ясно да се видят очертанията на скъсеното й носле, коментират фенове.

С новата си визия Анелия шокиращо много прилича на колежката си Преслава, почти еднакво изглежда и Галена. Затова и не е случайно, че Преслава е първата, която реагира на фотоса, като изпрати влюбено човече.

Не толкова благосклонни и положителни са феновете, които масово са потресени от превръщането на фолкпевиците в клонинги. „Абе, кво се побъркахте с тая ринопластика, бе?“, „Майко, и тая с нос“, „Носовете от АлиЕкспрес ли си ги поръчвате всички?“ и „Леко „вирнат“ ми се струва, пипан е“, са само част от цветистите коментари на почитателите.

Началото на скъсяванията постави Галена, но тогава почти никой не й обърна внимание. През 2019 година Преслава също се реши на важната стъпка след като дълго време имала комплекси заради дългия си нос. Въпреки че двете са врагини, случайно или не, се превърнаха в копия една на друга и настана объркване, пише „България Днес“.

През март миналата година положението става още по-заплетено, след като най-известната млада фолкпевица Лидия си скъси носа и стана поредната еднаква. Феновете отбелязаха, че при нея и Преслава настъпи още една промяна след интервенцията им се промениха гласовете. Преслава отново беше първата, която поздрави Лидия за решението лицето й да се промени.

Тази година Камелия продължи традицията, като според мнозина преди операцията изглеждала далеч по-добре.


image0 (9K)