„Опасно изкушение“: Кемал иска от Йълдъз нещо много специално в отплата

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Зенеп взима решение да приеме брака, предложен ѝ от Алихан, видя ЗАРАТА.

Зейнеп е блага и мила, опитвайки се да подходи с разбиране към натоварването на любимия си, който ѝ каза, че отваря нов бизнес, а всъщност умишлено я отбягва заради отмъщението срещу Халит, което го обзема все повече.

Кемал намира майстора, фалшифицирал накитите на Йълдъз, откупува заложеното и предупреждава бижутера да не дава информация на никой друг. И е имало защо да му казва това, тъй като само за минута Кемал се разминава с Ендер, която иска от златаря потвърждение, че точно Йълдъз Аргун му е занесла скъпоценностите, за да им направи копия.

„Опасно изкушение“ е време да се сбогува със зрителите

В къщата на Халит идва техникът, изпратен от Кемал, за да отвори сейфа. Още с влизането му обаче, го пресреща Зехра, която е излъгана от Йълдъз, че мъжът е дърводелец и младата жена го отмъква към стаята си, за да му покаже какво иска да ѝ направи.

Притеснен, Халит съобщава на Алихан, че фирма със седалище в Брюксел купува от техните акции. В крайна сметка Алихан успява да приспи бдителността на съдружника си. Засега. Но Халит успява да му вдигне кръвното с признанието, че цял живот е бил търсен от жените, че е развалил много семейства, но истински се е забавлявал.

Зейнеп споделя с Ирем, че май е време да приеме предложението за брак и иска да изненада Алихан. В организацията включва и Емир, и братовчедка си, която обещава да им пее.

Кемал дава бижутата на Йълдъз и ѝ казва какво иска от нея в замяна – тя да отиде в дома му някоя вечер. Йълдъз е скандализирана, но му е дала дума. След срещата си с нея младият бизнесмен отива да се види с Ендер. Разговорът им приключва със загадъчно споразумение.

Алихан и Зейнеп отиват заедно в имението. А преди това приятелите ѝ влизат в организирането на изненадата, в която е включен  дори нахалният Джанер.

Йълдъз омагьосва Халит с информация, че е чула да разправят как мними експерти ходели по домовете и нарочно лъжели, че ценностите са фалшиви, а после изпращали крадци да вземат истинските. Съмнението е посято…

Алихан признава на Зейнеп, че тя е неговата радост и че го е променила. Той е съкрушен от бушуващите в главата му мисли.

Халит излиза сам на вечеря, а Йълдъз бърза да си плати дълга към Кемал, като отива в дома му, обаче си тръгва оттам разплакана и унижена. Защо? Ще разберете довечера в епизода от „Опасно изкушение“.

Алихан сънува как реагира Зейнеп, когато ѝ казва, че той ще се жени за Ендер…

(Visited 48 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!