НАЙ-НОВИ:

Освирепял питбул нахапа жестоко 12-годишно дете в бургаския ж. к. „Лазур“

Озверял питбул нахапа жестоко 12-годишно момче в бургаския ж. к. „Лазур“. Нападението, което за малко да доведе до брутална трагедия пред очите на десетки свидетели, е станало вчера малко след 20 часа вечерта. Животното било оставено без надзор на смрачаване, вързано с въже за дървото, което наш репортер засне, а точно пред него са следите от кръвта на 12-годишния Павел Ц., който по чудо се е отървал от смъртоносната захапка.

По данни на очевидци, с които Флагман.бг разговаря, момчето вървяло по тротоара заедно със свои приятели и съвсем не очаквало срещу него да изскочи настървен звяр. Питбулът нападнал Павел и го захапал за врата, след което и за крака. За щастие хората наоколо реагирали мигновено, стопанинът изхвърчал за секунди от магазина отсреща, където допреди това си пазарувал спокойно. Нахапаният Павел е откаран с линейка в болница, пише „Флагман“.

Момчето било тук на почивка с родителите си, наели апартамент близо до мястото на инцидента, както всяко лято.

Момчето вървяло по тротоара заедно със свои приятели и съвсем не очаквало срещу него да изскочи настървен звяр. Питбулът го захапал за врата, а след това и за крака

Многократно съседи и работещи наблизо правели забележка на собственика на разярения питбул, който бе на косъм да предизвика трагедия. В района има фризьорски салон, магазин за хранителни стоки, детски център, детска градина, няколко хотела. Въпреки това обаче 49-годишният Георги Георгиев разхождал домашния си любимец ежедневно в района, връзвал го за дървото, а кучето ревяло с ужасяващ вой. Всеки път то било оставяно на едно и също дърво, завързано уж със здраво въже, за да отиде Георги да напазарува в магазина отсреща или да си свърши някаква работа.

Питбулът бил без намордник и стоял на тротоара без надзор, колкото трябва, лаел и вцепенявал непрекъснато минувачите. Миналата вечер обаче групата тийнейджъри вероятно не са го видели или той тях, при което се стигнало до смразяващия кръвта инцидент. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Коментарите са изключени.

Най-нови
Left Menu Icon