„Отровните“ зодии – пазете се!

Някои хора обичат да наблюдават как другите страдат. Астролозите са на мнение, че почти всеки зодиакален знак изпитва задоволство от неприятностите на другите хора, но само представители на пет знака умишлено правят, така че животът на околните да е по-труден.

Ето кои са зодиите, които обичат да тровят живота на другите, класирани във възходящ ред.

Стрелец

Стрелците са много приятелски настроени, но това е само върхът на айсберга. Всъщност те са най-умелите манипулатори, които никога няма да пропуснат възможността да спечелят от вашето нещастие.

Най-добре е просто да избягвате такива хора. Те нямат за цел да отровят живота ви, но въпреки това го правят. На Стрелеца му доставя удоволствие околните да се оплакват от него.

Козирог

Козирозите са много завистливи личности, поради което обичат да разпространяват неверни слухове за другите. Никога няма да разберете, че именно представител на този знак стои зад ужасен слух за вас.

Козирогът работи усилено за собственото си щастие. Ако му попречите да спечели доверието на важен за него човек, тогава той ще ви унижи в очите на другите.

Близнаци

Близнаците с лекота отровят живота на тези, които ги обичат. За разлика от останалите знаци, те не го правят съзнателно, но въпреки това не се опитват да се променят. Когато се влюбите в тях, те са перфектни, но след това им омръзва. Започват да правят това, което са правили преди да ви срещнат.

Чувството за дълг и отговорност бързо ги напуска и без дори да се замислят потъпкват любовта. Най-лошото е, че Близнаците няма да ви пуснат. Те дори ще ви помолят да не ги напускате, като в замяна няма да се променят дори и малко.

Лъв

Лъвовете са много отмъстителни, особено ако са ядосани. Те обичат да тровят живота на околните, особено на тези които са им пресекли пътя.

Отмъщението на Лъва е най-коварно. Първо, той изчаква подходящия момент, а след това се наслаждава максимално на страданието ви. Лъвовете не прощават лесно и ако имат шанс да отровят живота на онези, които просто не харесват, няма да пропуснат възможността да го направят.

Скорпион

Скорпионите тровят живота на хората дори и без особена причина. И проблемът е, че това наистина им харесва. Но въпреки това те никога не признават грешките си и страстта си към нанасянето на психологическа вреда на околните.

Скорпионите са непоправими патологични вампири, които не само се радват да виждат как другите страдат, но и имат нужда от това.

iwoman.bg

 


image0 (9K)