Папи Ханс чукна 30 по боксерки в снега

На 14-и декември Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, отбеляза своя 30-и рожден ден. Въпреки пандемията, той празнува с приятели в кокетен хотел в близост до столицата. Изпълнителят на хита „Кекс” искрено се трогна от пожеланията на своите почитатели и благодари на всички за милите думи.

„Имам рожден ден. Време за равносметки, но повече – за благодарности. На най-скъпите ми хора благодарих лично. Толкова трогнат май не съм бил. Даже тръгнах да тегля реч, но емоциите ми подрязаха езика. На тъжни филми не плача, но от щастие – леле! На вас обаче искам да ви благодаря сега. Благодаря, че ви е интересно това, което правя. Че откривате някакъв смисъл в творчеството ми под каквато и форма да е. Искрено вярвам, че дори с най-крайните си проекти правя средата по-добра, защото показвам естетика, свобода на духа и творческа смелост – неща, които искам да виждам в България. Ако вие не бяхте тук, това щеше да си остане само някаква ласкателна теория. Вие сте моето потвърждение, че има смисъл и че трябва да продължавам!”, гласи част от дългото словоизлияние на звездата.

image0 (9K)

Папи показа в социалната мрежа как празнува с приятели в СПА център в планината. Певецът и писател първо се появи по халат, а после захвърли хавлията и се овъргаля гол в снега. На снимките се вижда и актуалната му приятелка – чаровната блондинка Сара.

За половинката си Коцето неотдавна сподели, че се появила неочаквано в живота му точно когато нямал намерение да се обвързва. Той бил съсредоточен в кариерата си, но любовта го изненадала. Артистът обаче избягва да говори подробно за личните си отношения. На въпроса дали си има гадже отговаря загадъчно: „Някои казват, че имам…”

Трендафилов сподели още с феновете си, че подготвя много интересни проекти за следващата година. Освен нови песни, той има намерение да издаде и книга, но не иска да се ангажира с конкретни дати. Доскоро той беше фокусиран само върху музиката, оставяйки литературното творчество на заден план, ала не изключва възможността в скоро време да се върне към писането. „Имайте търпение! Дайте свобода на артиста!”, коментира Папи.

Бившата на Константин – певицата Дара, също не пропусна да го поздрави по случай юбилея. Въпрeки чe c изпълнитeлкaтa са разделени oт двe гoдини, вce oщe ги свързва крепка дружбa. Те често излизат и се забавляват заедно, нo рoмaнтичнaтa им връзкa oтдaвнa e приключилa, писа Уикенд.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!