Пейо Пощальона откри музикална школа за деца

Станал известен в телевизионното пространство с участието като пощальон на Гала в „Имаш поща“, Пейо Филипов бързо се превръща в любимец на зрителите.

Най-скорошната му изява в предаването „Маскираният певец“ е истинско приключение и остава един много приятен спомен у изпълнителя. От продукцията си свързали с участника под маската на Плашилото и той приел с голямо удоволствие. Пред Телеграф пощальонът от малкият екран разкрива за голямата мистерия около шоуто, която много му се харесва и направила преживяването незабравимо.

Пейо не крие развода с първата си жена след 19 години брак. С Мария имат син и дъщеря. Дъщеря му Виктория (на снимката горе) е студентка в Англия, но се прибира в България заради пандемията. Синът му Кристиян пък завършил 12-и клас с отличен успех. Той споделя, че синът на втората му съпруга ще е първокласник тази есен. За съжаление бизнесът на Пейо Филипов – пиано бар в столицата и плажно заведение в Царево са директно засегнат от епидемията от Ковид 19. След първата вълна на китайския вирус Филипов избира да се изолира в град Гоце Делчев, къде си втората му съпруга има нотариална кантора.

През април той публикува в своя Фейсбук профил и ново приложение, което е разработил. Безплатното приложение за представлява лото игра за телефон, в която първо се виждат печелившите числа и след това си играе със серийните номера на банкнотите, които имате в джоба си.

Сега, когато заведенията отново са затворени Пейо се захваща с отварянето на музикална школа за деца. „Уроците са частни – присъстват само един ученик и един преподавател. Всички противоепидемични мерки се спазват. Това е причината да не сме затворени все още. Тъй като жена ми продължава да работи като нотариус в Гоце Делчев, ни се налага да пътуваме всеки ден, за да бъдем балансирани в задълженията си“, споделя в интервю  Пейо.

 

 

(Visited 102 times, 1 visits today)