Петков пришпори ГЕРБ: Да побързат със споразумението

Петков пришпори ГЕРБ: Да побързат със споразумението
Петков пришпори ГЕРБ: Да побързат със споразумението

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Разбрах, че ще отнеме 10 дена, за да се представи версията на документа за коалиционно споразумение на ГЕРБ-СДС. Призовавам ГЕРБ да работят по-бързо и старателно, така че да седнем да говорим заедно още този уикенд, а не да чакаме конференция на ЕНП или каквото и да е, заяви Кирил Петков, съпредседател на ПП-ДБ.

Искам да видя какво значи коалиционно споразумение точно. Не мога да приемам или отхвърлям нещо, което не сме прочели, добави Петков. Съгласен съм, че хората не отиват на избори да гласуват за регулатори. Но ако хората ходеха да гласуват за регулатори, нямаше да им се вдига цената на тока, щяха да имат добър КЕВР и т.н., уточни Петков.

Ние на 6 март ще си спазим обещанието и академик Денков ще даде своята оставка, подчерта още Петков.

Тази държава ако се управляваше само от министри, щяхме да сме процъфтели, тази държава се управлява от служби нереформирани, от ВСС, който гласува еднакво. Да не си играем на театър, а да решим реалните задачи, посочи той. Ние няма да отклоняваме темата, нямаме ли ясен отговор за регулатори, служби и ВСС, разговорът за министри е второстепенен, подчерта Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)